Winnen: Harry Potter en de steen der wijzen (Engels)

Zo’n twintig keer heb ik in die boekhandel gestaan. Zal ik ‘m kopen, of toch niet? Ik had namelijk de films al gezien, en ik wist niet of het lezen van de boeken nog iets toe zou voegen. de eenentwinstige keer heb ik hem eindelijk gekocht, de Engelse boekenset van Harry Potter. En mag ik even melden dan ik me aan heb gesloten bij de die hard Potter fans? Wat een fantastisch verhaal!

Omdat ik hem aan niemand wil onthouden én het die gezellige kerstsfeer oproept, geef ik één exemplaar van het allereerste boek ‘Harry Potter and the Philosopher Stone’ weg. En jij kunt hem winnen!
image2 (4)

Over het boek

Harry Potter lijkt een doodgewone jongen, die sinds de dood van zijn ouders bij zijn hardvochtige oom en tante woont in de bezemkast onder de trap. Als er een geheimzinnige brief voor hem wordt bezorgd, verandert zijn hele leven. Harry Potter gaat naar Zweinstein’s Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, komt erachter wie zijn ouders waren en leert alles over bezemstelen, toverdranken, draken en monsters. Bovendien ervaart Harry hoe het is om een aartsvijand te hebben!

Wat moet je doen om te winnen?

Like Storiesbybente op Facebook en plaats in een reactie hieronder waarom jij dit boek graag zou willen winnen.  De winactie loopt tot 22 december 2015 en de winnaar wordt bekend gemaakt onder deze blog.

Het  boek is gewonnen door Saskia Peeters.

Love, Bente (2)

 

15 gedachtes over “Winnen: Harry Potter en de steen der wijzen (Engels)

 1. saskiapeeters zegt:

  Ik zou hem graag willen winnen omdat ik dus precies hetzelfde probleem heb als jij had! Heel veel vrienden, mijn ouders en klasgenoten zeuren 24/7 aan mijn hoofd dat ik echt een keertje aan Harry Potter moet gaan beginnen maar ja, telkens blijf ik twijfelen of het wel echt iets voor mij is en of ik het na de films nog wel wil lezen. Dus als ik hem zou winnen ga ik hem begin 2016 beslist lezen en misschien spring ik dan wel aan boord van de fandomtrein 😉

 2. jordan zegt:

  ondanks dat ik alle boeken al in mijn bezit heb, zijn ze allemaal kapot en hebben hele oude covers én zijn ze ook nog eens nederlands. de engelse prachtige versie zou goed staan in mijn boekenkast!

 3. Marie-Claire zegt:

  Ik heb je pagina geliked! 🙂
  ik zou het boek graag willen winnen omdat ik echt eens harry potter zou moeten lezen. heb ooit deel 1 wel gelezen, maar hem daarna weer weg gelegd. helaas ook de serie heb ik niet in mijn kast staan. deze editie is echt prachtig!

 4. Charissa zegt:

  I LOVE HARRY POTTER, ben een echte Potterhead. Wil zo graag ook de Engelse boeken lezen, om zo mijn Engels op te halen op een leuke manier. Ook is het een heel erg leuk kerstcadeau, ik deel alle boeken samen met mijn broer gewoon omdat we dat willen en ook hij wil graag Engels leren. BTW is is de mooiste, prachtigste, leukste en grappigste exemplaar die ik heb gezien. En daarom doe ik heel erg graag mee.

 5. @demi_reads zegt:

  Ik zou dit boek erg graag willen winnen omdat ik de films een beetje tegen vind vallen, maar ik hoor van andere dat de boeken heel erg goed zijn.

 6. xilaydax zegt:

  Ik zou dit boek zo graag willen winnen omdat ik een beetje een Harry Potter verslaving heb, ik heb al alle films gezien, ik heb zelfs een Harry Potter ketting, via Ebay.nl 🙂
  Serieus, als je een keer Harry Potter hebt gekeken, kun je niet meer zonder. Ik heb een probleempje, ik heb geen Facebook, is dat erg?

 7. Serendipity Books zegt:

  Ik heb dit boek al 100x in mijn handen gehad. Zowel in Nederland als in Engeland. Maar om de een of andere reden leg ik het telkens terug. En geloof me daar heb ik nu echt spijt van. Daarom zou ik het heel tof vinden als mijn stommiteit goed gemaakt kan worden met dit prachtige boek winnen. X Marjolein

 8. Yaella Wanrooij zegt:

  Ik zou hem graag willen hebben 🙂
  Heb hem ook al vaak in mijn handen gehad en ja.. De engelse versie want engels leest voor mij gewoon perfect ! Het lijkt me super om hem te winnen ( scheelt weer een boek minder koopen )”
  Vroeger waaren de boeken voor mij moeilijk te begrijpen dus hoop ik ze nu gewoon met plezier te kunnen leezen , ook vind k deze cover tot nu toe de mooiste die ik heb gezien ! ❤

 9. FirePearl zegt:

  Ik heb de boeken nog nooit gelezen, maar ze lijken me altijd zo leuk! Net als je zelf aangaf in dit bericht twijfel ik altijd omdat de films al heb gezien, maar toch zou ik deze boeken een keer willen lezen ^^ (En ik heb een super crush op Ron! He’s so cute!)

 10. Meryem zegt:

  Ik ben een potterhead voor zolang ik me kan herinneren. Ik heb elk boek minstens 5 keer gelezen en heb sinds kort alle 7 boeken in het Nederlands in mijn boekenkast staan. Ik zou ook graag de boeken in het Engels hebben, dus ik doe graag mee 🙂

 11. Vero zegt:

  Ik zou dit geweldige biok graag willen winnen omdat Harry Potter gewoon het allerbeste boek van de wereld is en ik de Engelse versie heel graag een keer wil lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s