About

Welkom op Storiesbybente, waar alles draait om het schrijven en lezen van, je verwacht het al, stories. Because every story matters. 

Je vindt hier niet alleen stories over actuele/herkenbare onderwerpen,  maar ook recensies, nieuws en stories over boeken. Ik heb een passie voor lezen en schrijven en ben fan van young-adult boeken, spannende tv-series en Ben en Jerry’s Cookie Dough.

Ik maak van schrijven mijn beroep, en mag mezelf sinds kort freelance tekstschrijver noemen. Daarnaast ben ik recensente bij Chicklit.nl en Hebban.nl, columniste bij Gianotten Mutsaers, freelance webredacteur bij Vakantiepiraten.nl en doe ik hier en daar wat schrijfklussen. En oh, ik ben studente Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Voor contact kan je mailen naar Storiesbybente@outlook.com.

Enjoy

Bente_6

Bente van de Wouw

Een gedachte over “About

 1. Joni Zwart zegt:

  Hoi Bente,

  Gefeliciteerd met je sterke column in de metro vanochtend!

  Ik kon direct zien dat je veel meer hebt geschreven en was blij je blog te vinden. Ik programmeer voor het festival Young Art en wil je graag uitnodigen om te komen voorlezen en vertellen over je werk. In een relaxte hoek van het festival voor een klein deel van het publiek. Op de achtergrond, iets verder in het bos spelen bands en theatergroepen. De datum is zaterdag 4 juli. Ik hoop van je te horen, dan kan ik je meer informatie sturen!

  Alle goeds,

  Joni Zwart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s